For rent: Oranjestraat, 2514 JB The Hague

€2,350 /mo
Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
Liveable area 103 m²
Acceptance Immediately

Note

General

Fantastisch ruim en licht 3-kamer appartement met 2 slaapkamers, riante badkamer met inloopdouche en ligbad, en ruim zonnig balkon.

INDELING:
Toegang via licht, ruim centraal trappenhuis naar 1e verdieping. Appartement met lift bereikbaar. Woonkamer met open keuken, twee slaapkamers waarvan een toegang tot een ruim zonnig balkon, riante badkamer met inloopdouche, ligbad en toilet. Tevens ee... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
    Construction period 1870
    Offered since 16 August 2022
  • Location

Features

Offer
Reference number 02025
Asking price €2,350 per month (upholstered, indexed)
Deposit €2,435
Upholstered Yes
Upholstered Upholstered
Acceptance Immediately
Offered since 16 August 2022
Last updated 30 August 2022
Construction
Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
Floor 1st floor
Type of construction Existing estate
Construction period 1870
Isolations Insulated glazing
Surfaces and content
Effective area 103 m²
Content 350 m³
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 3 of which (2 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Energy consumption
Energy certificate A
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Bathroom facilities Bath, Double sink, Toilet, Walkin shower
Has a balcony Yes
Has an elevator Yes

Description

Fantastisch ruim en licht 3-kamer appartement met 2 slaapkamers, riante badkamer met inloopdouche en ligbad, en ruim zonnig balkon.

INDELING:
Toegang via licht, ruim centraal trappenhuis naar 1e verdieping. Appartement met lift bereikbaar. Woonkamer met open keuken, twee slaapkamers waarvan een toegang tot een ruim zonnig balkon, riante badkamer met inloopdouche, ligbad en toilet. Tevens een separaat toilet.

BIJZONDERHEDEN:
- per direct beschikbaar
- met airconditioning
- 103m2
- 2 slaapkamers
- balkon
- oplever niveau: gordijnen / jaloezieën en lichte laminaatvloer, luxe keuken met diverse inbouwapparatuur
- energielabel A
- geen huisvestingsvergunning van toepassing

EXTRA INFORMATIE:
- huurprijs à € 2.350 , = exclusief g/w/e + tv/internet
- voorschot service kosten à € 85, = (glasbewassing voor/achtergevel onbereikbare ramen, schoonmaak algemene ruimtes, serviceabonnement CV, serviceabonnement airco (alleen voor kapverdieping 13-C, 5% administratiekosten)).
- waarborgsom 01 maand bruto huurprijs à € 2.435, =
- eenmalige schoonmaakkosten à € 250, =

WIJK
De wijk Centrum is bruisend en veelzijdig en bekend van onder andere het Binnenhof, de Hofvijver, Paleis Noordeinde en de Koninklijke stallen. Je vindt er veel winkels ,horeca, uitgaansgelegenheden, culturele instellingen en musea. Moderne hoogbouw vormt de indrukwekkende skyline van Den Haag. In de oude binnenstad met monumentale panden, statige lanen en sfeervolle pleinen kun je eindeloos slenteren en verdwalen in de kleine straatjes en intieme hofjes. Het Centrum is ook de plek voor grootschalige evenementen op het Malieveld, rondom de Hofvijver en op het Lange Voorhout.
In het Centrum vind je een brede mix van woningen. Van statige grachtenpanden en 17e eeuwse hofjeswoningen tot moderne appartementen. De pleinen en straten ademen elk een eigen sfeer en je vindt er veel mooie openbare binnentuinen. Wonend in het Centrum heb je alle voorzieningen die je maar kan wensen onder handbereik. In de autoluwe en historische kern vind je bekende internationale ketens op loopafstand van hippe modeboetieks, ambachtelijke winkeltjes en conceptstores. Bijzonder zijn ook de Haagse passage en Chinatown. Zin in een terrasje pakken of lekker stappen? Dat kan uitstekend op het Plein of de Grote Markt.
Verscholen tussen Paleis Noordeinde, de Koninklijke Stallen en het Koninklijk Archief ligt de prachtige Paleistuin waar je heerlijk kunt picknicken. Wil je even ontsnappen aan alle hectiek van de stad? Het nabijgelegen Haagse Bos is een heerlijk stadsbos om te wandelen en te luieren. Verschillende openbaar vervoer mogelijkheden op steenworp afstand of pak de auto en rij zo de Utrechtsebaan op, richting de A4, A12 of A13. Kortom; hier ontbreekt het je aan niets!
Close

Recently viewed