Description

OPENHUIS ZATERDAG 6 JULI. 11:00-14:00 uur

SFEERVOL GEZINSHUIS IN OUD VOORBURG AAN KINDVRIENDELIJK PLEIN! 
Woonoppervlak: ca 101 m2 alsmede de topverdieping van 23,8 welke vanwege de hoogte (1,96m) als overige verblijfsruimte dient te worden aangemerkt.

EEN 20 ER JAREN FAMILIE HUIS MET EEN FIJNE VOOR- EN ACHTERTUIN GELEGEN MIDDEN IN OUD- VOORBURG. DEZE WONING HEEFT MAAR LIEFST 5 SLAAPKAMERS. 

DIT KARAKTERVOLLE GOED ONDERHOUDEN GEZINSHUIS IS GELEGEN OP EEN VAN DE MEEST GEWILDE, KINDVRIENDELIJKE LOCATIES. DIRECT AAN HET DR. BLOOKERPLEIN IS HET EEN OASE VAN RUST MIDDEN IN OUD-VOORBURG. EEN IDEALE LOCATIE OP LOOPAFSTAND VAN HET JULIANAPLEIN, MET ZWEMBAD EN BIEB EN DE SFEERVOLLE HERENSTRAAT MET DE ZATERDAGMARKT AAN HET OOSTEINDE OP 5 MIN LOOPAFSTAND BEREIKBAAR. 

Indeling: 
Betegeld pad naar de voordeur. Entree woning met hal en separaat toilet. Lichte woonkamer met houtenvloer, sfeervolle schuifseparatie en toegang tot de heerlijke achtertuin. De woning beschikt over een moderne keuken aan de achterzijde, voorzien van inbouwapparatuur en een composiet werkblad. 

1e verdieping; 
Aan de voorzijde een ruime slaapkamer met uitzicht over het pleintje. Tweede goed bemeten slaapkamer aan de achterzijde met zicht op de tuin. Voorzijkamer met klein balkon (thans in gebruik als kastenkamer), achterzijkamer met klein balkon (thans in gebruik als kantoortje) 

Vaste trap naar de 2e verdieping; 
Heerlijke tweede verdieping met een ruime slaapkamer , veel bergruimte, overloop met wasmachine en CV opstelplaats. 

TEVENS IS DE WONING ZEER GUNSTIG GELEGEN T.O.V. DIVERSE UITVALSWEGEN W.O. DE A 12 EN A4 EN HET PRINS CLAUSPLEIN, HET OPENBAAR VERVOER (STATION VOORBURG, STATION DEN HAAG LAAN VAN NOI EN DIVERSE BUS-, TRAM-, EN RANDSTADRAILVERBINDINGEN. 
SCHOLEN Z0WEL LAGER- ALS MIDDELBAAR ONDERWIJS EN DIVERSE SPORTFACILITEITEN ZOALS DE TENNISBAAN VREUGD- EN RUST, VOETBALVERENIGING EN CARTOUCHE OP FIETSAFSTAND BEREIKBAAR. 

Extra informatie: 
- Bouwjaar 1921; 
- Architect H. van der Kloot Meijburg. Lid van De Stijl en de Haagse School; 
- Vrij zicht aan de voorzijde over het plein; 
- Woonoppervlak: ca 101 m2 alsmede de topverdieping van 23,8 welke vanwege de hoogte (1,96m) als overige verblijfsruimte dient te worden aangemerkt, perceeloppervlak: ca 174 ca; 
- Geheel voorzien van dubbele beglazing en dakisolatie; 
- Standaard zullen de ouderdoms- en asbestclausule worden opgenomen; 
- Oplevering per september 2019

Features