Beschrijving

Prachtig, modern en volledig gerenoveerd en gemeubileerd appartement met 3 slaapkamers, 2 badkamers, dakterras en berging en gemeenschappelijke ruime tuin. 
Het appartement is gelegen op de eerste etage en is gesitueerd in een groot herenhuis waarbij de uiterlijke stijlkenmerken in stand zijn gebleven. 
De woning heeft een zeer centrale ligging met het Centraal Station en het centrum van Den Haag om de hoek. 

Wijk
Bezuidenhout is een dichtbevolkte, maar toch rustige jaren ’30 wijk met veel typische Haagse portiekwoningen en flats. Vanuit de wijk steek je via het Centraal station direct door naar de binnenstad. Wil je liever even ontsnappen aan de hectiek van de stad? Dan loop je zo het prachtige Haagse Bos in. Hier vind je ook Huis Ten Bosch, de toekomstige residentie van de Koninklijke familie. Bezuidenhout is dus een wijk met koninklijke allure.
Je dagelijkse boodschappen in Bezuidenhout doe je in de Theresiastraat. Je vindt er diverse winkels en plekken voor een hapje en een drankje. Of je gaat naar winkelcentrum New Babylon vlakbij het Centraal Station. In de wijk zijn ook Hogeschool InHolland en de Campus Den Haag van de Universiteit Leiden gevestigd en mede daarom vind je er ook leuke horecagelegenheden voor een jonger publiek.  De wijk zelf heeft niet zoveel groenvoorzieningen. Om je midden in de natuur te begeven, hoef je echter niet ver te reizen. Bezuidenhout grenst namelijk aan het Haagse Bos. Daar kun je heerlijk wandelen, luieren of sporten.
(https://wonenindenhaag.nl/)

Openbaar Vervoer
Het appartement bevindt zich op loopafstand van Den Haag Centraal Station. Hier kunt u gebruik maken van verschillende openbaar vervoer mogelijkheden die zowel naar locaties binnen Den Haag en omstreken vervoeren, als buiten Den Haag. 
•	Tram 2, 3, 4, 6, 9, 15, 16 &17
•	Bus 18, 22, 24, 43, 44, 46 & 90

Extra informatie
- Gemeubileerd
- 3 slaapkamers 
- 2 badkamers
- Dakterras
- Berging aanwezig
- Gemeenschappelijke tuin
- Volledig na-geïsoleerd en voorzien van de alle laatste gemakken
- Traditioneel gebouw met haar eigen karakter
- Huurprijs €3.200,- excl. p.m.
- Servicekosten €110,- p.m.
- Prive parkeerplaats beschikbaar tegen meerprijs

Kenmerken