Woning verhuren aan Expats & Young professionals

Opzoek naar een betrouwbare partner voor het verhuren van uw woning, en of vastgoed portefeuille?
Onze doelgroep bestaat voornamelijk uit (young) professionals en expats. Is dit uw potentiële huurder, wacht dan niet langer en neem contact met ons op.

Verhuur uw vastgoed in Den Haag en omgeving via Infinitas. Tijdelijke of lange termijn periode, beide zijn mogelijke opties. Wij geven u graag een advies over onder andere de huurprijs, juiste huurders en het opstellen van de bijbehorende huur overeenkomst.

De potentiële huurder;

  • Moet inzicht verschaffen in zijn/haar persoonlijke achtergrond;
  • Moet financieel draagkrachtig genoeg zijn om de maandelijkse huur te voldoen;
  • Moet een juiste ‘match’ zijn met de eigenaar en woning.

Het faciliteren van de verhuur van woningen doen wij voor zowel particulieren als voor de vastgoedbelegger. Met onze jaren lange ervaring in huurbemiddeling in regio Haaglanden en uitgebreide kennis van de lokale huurmarkt heeft u aan ons een ervaren en gedreven partner gevonden. Vanwege onze goede relatie met vele internationale bedrijven / organisaties in Den Haag hebben wij een continue stroom van woningzoekende expats.

De huurperiodes variëren van 1 maand, 2 tot 4 jaar tot onbepaalde periode. Naast onze relatie met vele Haagse internationale organisaties hebben we ook een extensief zakelijk netwerk met nationals en multinationals binnen Nederland zelf. Hierdoor hebben we ook een groot bereik van internationale woningzoekenden. Onze deskundigheid op het gebied van de verhuur van vastgoed, alsmede de dynamische en directe aanpak die we bij Infinitas hanteren, maakt dat wij uw huis snel verhuren!

Contact