Aankoopmakelaar | Infinitas tour

Wilt u volledig worden ontzorgt? Maak dan gebruik van ons volledige aankoop proces.
Indien u al zelf een pand heeft gevonden kunnen wij u vanaf daar ook verder adviseren en begeleiden tegen een gereduceerd tarief.

Uw wensen, dromen en mogelijkheden

Als aankoopmakelaar in Den Haag weten we: een huis kopen is heel bijzonder en spannend. Graag bespreken wij dit persoonlijk en open bij ons op kantoor. Oprecht geïnteresseerd in u en uw leven. Wordt dit uw eerste koophuis? Waarom wilt u verhuizen? Wat zijn uw toekomstplannen? Wilt u groter of kleiner wonen? Wat zijn uw hobby’s? En in welke buurt wilt u wonen?

Zoeken, vinden en verrassen

Een goede aankoopmakelaar kent de woningmarkt in Den Haag en omgeving door en door. Biedt u woningen aan online geadverteerd maar ook woningen die nog niet op de markt staan en voor de markt uit te bezichtigen zijn. Dit kunnen wij u bieden! Wij kunnen soms ook een beetje eigenwijs zijn en laten u dan iets zien wat net buiten uw comfort zone is, maar dit kan onverwacht wel een goede match zijn!

Evalueren

Voldoen de woningen werkelijk aan uw wensen? Wat zijn plussen en minnen? Wij letten als uw aankoopmakelaar kritisch op alle details. We geven advies over de bouwkundige staat, de juridische aspecten, de marktwaarde en het concurrerend aanbod. We geven onze oprechte mening, tenslotte moeten wij uw belangen vertegenwoordigen.

It’s a match!

De juiste aankoopstrategie en het beste bod bepalen. Als aankoopmakelaar voeren we de onderhandelingen. Met als doel een scherpe prijs en de meest gunstige voorwaarden. Is de koop rond dan begeleiden we u tot en met de officiële overdracht bij de notaris.

Meer informatie? Maak gerust een afspraak.

Contact